Tudnátok mondani olyan ételt, amivel keveset kell foglalkozni, "elkészíti magát" és másnap is finom?
Figyelt kérdés
Általában mikor másnapra kell valamit csinálnom, akkor fasírt vagy ilyesmi szokott lenni, de most nincs kedvem hosszasan gyúrni a kis gombócokat. Tehát legjobb lenne valami olyasmi, amit csak összekészítek és bedobom a sütőbe.2018. ápr. 9. 10:51
11/12 anonim válasza:
Tepsis csirkeragu
Hozzávalók / 4 adag
60 dkg csirkemell filé
25 dkg gomba
2 közepes fej vöröshagyma
20 dkg angolszalonna
60 dkg burgonya
1 dl napraforgó olaj
só ízlés szerint
bors ízlés szerint (frissen őrölt)
petrezselyem ízlés szerint (frissen vágott)
Elkészítés
Duci csíkokra vágjuk a húst, negyedekre a krumplit, csíkokra a szalonnát, kockára a hagymát és negyedekre az apróbb gombát.
Olajat öntünk a tepsibe és mindent beleszórunk, megsózzuk, borsot darálunk rá, összekeverjük és fóliával befedjük.
Nem túl forró sütőben pároljuk, míg minden levet ereszt.
Levesszük a fóliát és pirosra sütjük.
Tálalás előtt petrezselyem zöldet szórunk rá.
12/12 mi a fene válasza:
Székelykáposzta. Csak felteszed, néha megmozgatod az edényt. Másanp is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!