Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Linzerhez használt eperlekvárb...

Linzerhez használt eperlekvárból maradt kb.1,5 dl. Nagyon jó minőségű, sajnálnám kidobni, de nem szoktunk lekváros kenyeret vagy palacsintát enni. Milyen egyszerűen elkészíthető süteménybe tehetném?

Figyelt kérdés
Húsvétra bontottam ki, 3-4 héten belül fel kellene használni. Milyen süteményt ajánlotok? (Kevés tojással, ha lehet, nem szeretnék nyolc tojásos piskótát sütni). Szívesen kombinálnám valahogy vaníliakrémmel vagy vaníliapudinggal is (a sütin belül).

2018. ápr. 4. 22:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Egyébként tök jó ötleteket adtak a "csajok".:)
2018. ápr. 5. 11:39
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Goffrit szoktam sütni, lehet, hogy az lesz. Mindenkit felpontoztam.
2018. ápr. 5. 19:34
 13/15 anonim ***** válasza:

Melyik az a jó minőségű eperlekvár ?

Mondanál márkanevet és beszerzési forrást.

Régebben a Lidl-ben vettem egy szögletes üvegeset, ami nagyon ízlett, de egyszer megszüntették, és azóta csak próbálgatom a különféléket, de egyik sem az igazi.

2018. ápr. 6. 13:00
 14/15 A kérdező kommentje:
Sundefleur.
2018. ápr. 6. 19:14
 15/15 anonim ***** válasza:

Látom, hogy két éves a kérdés, de hátha erre jár valaki, akit érdekel. Szerintem a kérdező az ST. Dalfour lekvárra gondolt. Nekem is nehezen jutott eszembe,a pontos neve:D

[link]

2020. júl. 17. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!