Profi szakácsok, éttermek miért használnak rézből készült edényeket? Miért jobbak mint az acél, vagy vas?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 2. 00:17
1/5 anonim válasza:
Amiért az igényesebb helyeken a kilincsek is rézből vannak. A réz megöli az egyes baktériumokat.
4/5 anonim válasza:
Nem ragad, egyenletesebben melegszik fel és könnyebben jön le róla a kosz.
5/5 Parus Ater válasza:
#2-nak: a réz is megöli, igazából az összes nehézfém antibakteriális bizonyos mértékig (az ólom és a higany és akár a réz is ezért okoz mérgezést, ha valaki elfogyasztja az ionjait)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!