Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Profi szakácsok, éttermek...

Profi szakácsok, éttermek miért használnak rézből készült edényeket? Miért jobbak mint az acél, vagy vas?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 2. 00:17
 1/5 anonim ***** válasza:
20%
Amiért az igényesebb helyeken a kilincsek is rézből vannak. A réz megöli az egyes baktériumokat.
2018. ápr. 2. 00:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
24%
Az ezüst öli meg
2018. ápr. 2. 00:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
82%
a hővezető képessége miatt
2018. ápr. 2. 00:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
92%
Nem ragad, egyenletesebben melegszik fel és könnyebben jön le róla a kosz.
2018. ápr. 2. 01:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 Parus Ater válasza:
100%
#2-nak: a réz is megöli, igazából az összes nehézfém antibakteriális bizonyos mértékig (az ólom és a higany és akár a réz is ezért okoz mérgezést, ha valaki elfogyasztja az ionjait)
2018. ápr. 2. 15:41
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!