Zabkása receptek?
Az egyik kedcenc reggelim, gyakorlatilag a végtelenségig lehet játszani az ízekkel.
De néhány példa: almás-fahéjas, túrós-fagyasztottgyümölcsös, aszaltgyümölcsös, mézes, ízesített proteines, epres, banános
Mindegyik letesztelve.:) fele-fele arányban főzöm vízzel és tejjel, a túrós verziókat én hidegen fogyasztom.
Lehet, hogy egyszerűen nem szereted a zabot, neked nem elég ízes. Én se szeretem, de én erős, számomra rossz zabízt érzek rajta, úgyhogy a zabkása nekem sosem igazán jó. Ha sokkal több kókuszt teszek bele, mint amennyi a zab, plusz mazsolát, kakaót, édesítőt, akkor meg tudom enni, de jónak akkor sem nevezném. A tipikus zabkása pedig förtelem számomra, ilyen az egyéni ízlés.
A párom almával, kókusszal és mazsolával édesíti, nekem ehetetlen, ő szereti.
Érdekes, hogy rántottában, néha pedig sütiben is finomnak érzem a zabot, igaz, 1 tojáshoz 1 dkg-ot teszek, többel kiugrana a zabíz (a piskótánál pedig fura módon nem működik, az zabízű lesz, brrr).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!