Darált hús helyett chilis bab-ba mirelit hamburgerhús felhasználható szükségmegoldásként?
Figyelt kérdés
egyedül csak ilyen "hús" van a háznál, arra gondoltam ha megmikrózom és megpróbálom nagyon apróra felszecskázni késsel, lehetne úgy használni utána mint egy darált húst? (elkezdem serpenyőben pirítgatni kicsit, kevés vízzel puhítom ha szükséges) nem tudom hogy viselkedne egy ilyen alapanyag ami elvileg 51% marhahús másik fele meg szója meg minden más...2018. márc. 5. 22:52
11/14 anonim válasza:
Ti komolyan sosem láttatok még mirelit hamburgerhúst?
Az kicsit sem darálthús lefagyasztva, hanem agyon van processzálva.
Abból se darálékot, se fasirtgolyót nem csinál...
12/14 anonim válasza:
Utolsó, de ugye ismered a "szükségmegoldás" fogalmát!
Segítek, baromi messze áll az optimálistól! Erre irányul a kérdés!
Szóljatok, ha le kell írni még vagy 4féleképpen a jelentését!
Amúgy meg darálékot baromi egyszerű csinálni belőle... le kell darálni. Ami le van darálva, az darálék. Benne van a nevében. Ezért hívják darálónak azt a gépet.
Ja, ezt is le tudom írni még vagy 4féleképpen...
13/14 anonim válasza:
Ez megint a fasírtos kérdés, amikor a kérdező fasztott fasírtból akart chikis babot készíteni? :D
14/14 anonim válasza:
Nyilván ízlés kérdése. Viszont a mi chilisbabunkban pl. nincs is hús s nagyon finom. Úgyhogy csak mert nincs ilyen-olyan hús, még lehet remek az eredmény, de persze embere válogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!