Nyilván tiszta egészséges ...
Azt nem tudom miért kell ilyen sz@rokat enni ?
Íze sincs, akkor minek eszed ?
Sajnos elég gyakran eszem ezt: [link]
és mellé salátát szoktam készíteni, és ebből a sajtból olyan 3-4 darabot naponta, mert nincs sok időm főzni
Hát nem vmi egészséges kaja, de én is szoktam enni.
Sajna rengeteg ilyen gyorsfagyasztott cuccot eszem, fősuli+meló+háztartás+háziállatok mellett semmi időm nem marad főzni, sokszor szendvicset eszek vagy hazafele veszek vmi pékárut és hazáig be is tolom meg ilyenek.
Így is úgy néz ki egy napom, hogy:reggel kutyák, macskák aztán háztartás és tanulás, max egy óra alvás. Délután 2-re járok suleszba, este 8-9-ig. Hazaérek gyorsan kutyákat leviszem, aztán megyek éjszakára melózni, 10-6-ig, heti 5-6nap. Nem folyamatosan, mert van egy órás szünetem, amikor bemegyek ott van egy hely, ahol szabadidődben ellehetsz, szgép minden, én aludni szoktam.
6-7:
Amúgy bántás vagy vicc nélkül próbáljátok ki, hogy nem egyedül éltek, hanem van egy párotok vagy egy családotok (szülők, tesó(k)) és úgy osztjátok meg a feladatokat, hogy valaki mindig főz egy nagyobb adag egészségesebb, normálisabb ételt, amit aztán mindenki ehet.
Nagyon király dolog, higgyétek el.m
#8: hetes vagyok. Csak erre a pár évre vagyok külön, amíg fősulin vagyok egy másik városban. Aztán megyek haza.
Tudom, nem vmi jó dolog így élni, de csak pár évről van szó és ha van egy álmom, akkor azt elérem, ha megszenvedem is.
9:
Ja hogy fősulis vagy? Akkor azért ne aggód túl ezt a dolgot még. Én is emlékszem abban az időszakban mocsok undorító módon étkeztem. Felsőoktatásba jársz 3-5 évig, aztán utána saját fizud, lakhatásod van 30-50 évig. Majd akkor aggódj, ha utóbbinál is szarul táplálkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!