A sült alma mitől lesz ropogós? Megszórtam cukros fahéjjal, de por állagú maradt rajta.
Figyelt kérdés
2018. febr. 2. 13:27
1/5 anonim válasza:
Én már sokszor ettem sült almát, de egyik sem volt ropogós.
Viszont amikor megsül, akkor kell megkenni karamellizált cukorral, amibe fahéjat is keverhetsz.
Ahogy hűl, úgy szilárdul.
2/5 anonim válasza:
Sült alma nem ropogós
Márts bele a karaméllás fahéjba utánna megköt
4/5 anonim válasza:
A sült almának pont az a lényege, hogy alufóliába csomagolva, megcukrozva egyáltalán nem sül ropogósra. Ropogós sült almát még nem ettem. Valaki írja, hogy karamellizáld, azaz utólag öntsd le a pirított cukorral. Gondolom, úgy már ropogós lesz.
Az eredeti nem ilyen.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2018. febr. 2. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!