Miből készíthetek patkányhús kinézetű ételt?
Miert nem lehet igazi patkanyhus? :D
Hat egy szarnyashus soha az eletbe nem fog ugy kinezni, mint egy patkany, ha csak nem teljesen idiota haverjaid vannak :D
Ha eleg sotetek, akkor suss galambot vagy facant. Az kistermetu.
Hat patkanyosat nem lattam meg, de csotanyos sutit igen, de neheznek tunik az elkeszitese:
Galamb. Persze, elég drága, talán egy ezres is van darabja. (Termelőtől olcsóbb.) Minél kisebbeket vegyél.
A mellet elrakod magadnak későbbre, a szárnyvéget meg nyakat odaadod a kutyának, a többi simán elmegy patkányhúsnak, a kis csontokkal. (Azért átnézed, hátha valami mégsem.)
Teljesen feldarabolod, hogy ne legyen semmi árulkodó, még az egymáshoz való viszonyok, bezárt szögek sem. A bőrt lenyúzod, mert az egyáltalán nem olyan, mint a patkányé.
Ha sütöd, akkor vigyázz, ne olyan módon csináld, hogy túlságosan összemenjenek, mert akkor sokkal több kell.
Panírozás növelné a mennyiséget, de rontaná a látványt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!