Legegyszerűbb mákos guba recept?
Vaniliasodóval az igazi!
Én így készítem:
2 db egész tojást, 2 dl tejet, 4 evőkanál cukrot, 1 cs oetker természetes vanilia aromát hidegen összekeverek és állandóan kevergetve besűrűsödésig főzöm.
A leggyorsabb mákosguba:
Kiflit felkarikázni és kicsit száradni hagyni. (a legjobb ha nem friss a kifli)
Tejet kevés cukorral vanilias cukorral felforralni.egy tálba egy kevés porcukros mákot raksz majd Egy szürőbe belerakod a kifikarikát es leboritod a tejjel. (a szürő alatt nyilván edény van..) ezutan a mákos tálba átöntöd a tejjel átitatott kiflit és ezt az adagot jol megszorod mákkal.ezeket a műveleteket addig folytatod amig van kifikarikád.
Van hogy sütőbe kicsit rásütök még.de anélkül ia finom
Legegyszerűbb mákos guba:
A kiflit széttépkedem kis darabokra, leöntöm a hűtőből kivett tejjel, rászórom a gyárilag cukorral összekevert mákot és jól összekeverem, miközben már el is kezdem enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!