Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A kárászt hogyan készíthetem...

A kárászt hogyan készíthetem el? Csak az alaplébe való?

Figyelt kérdés
2010. jún. 2. 15:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

egy ismerősünk fasírtot gyárt belőle


kiszálkázza valahogy, átdarálja és megcsinálja fasírtnak, gombát is tesz hozzá és majonézzel kínálja..

2010. jún. 2. 15:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Kiránthatod, megsütheted paprikás lisztben, vagy szabad tűzön, tárcsán. Mindenhogy nagyon finom. :)
2010. jún. 2. 15:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat! Azt olvastam, nagyon szálkás, ezért tartok tőle kicsit. Az irdaláshoz meg, sajnos nem értek...
2010. jún. 2. 15:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg, hogy sűrűn irdald be. Hagyd állni sóban, az is segít, és isteni finom paprikáslisztben kirántva.
2010. jún. 2. 15:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi is paprikás lisztben forgatjuk meg. Előtte só, és jól befokhagymázzuk. Így hagyjuk pár órát, és utána lehet sütni. Apukám ropogósra sütve szereti, én meg úgy, hogy az oldalbordáiról lelehessen húzni a finom sült húsát! Imádom!
2010. jún. 2. 15:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 A kérdező kommentje:
Elnézést, hogy ennyire nem értek hozzá...vagdossam be sűrűn hosszában és keresztben? Ez az irdalás?
2010. jún. 2. 15:54
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!


Igen, a beirdalás az a bemetszés, vágás.

Imádom a kárászt annak ellenére, hogy szálkás. a legjobb paprikás lisztben kisütve.


Üdv!

2010. jún. 2. 16:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 A kérdező kommentje:
Még egyszer, köszönöm mindenkinek!!
2010. jún. 2. 16:16
 9/9 Főzős Laci ***** válasza:
100%
A beirdalás a bordákra merőlegesen,lényegében a halat függőlegesen kell sűrűn bevagdosni.Jó mélyen,hogy halljad ahogy ropognak a szálkák.Tényleg hagyni kell állni a sóban,ez igaz.Bő olajban kell sütni,de ne égjen meg.A lisztbe csak kevés piros paprikát tegyél,mert az is megég.Rántani nem jó,mert akkor a szálkák nem tudnak úgy átsülni.Rántani a ponty,harcsa,és a SÜLLŐ A LEGJOBB!
2010. jún. 2. 21:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!