Megehetem így a húst?
Figyelt kérdés
A csomagoláson jelzett lejárati napon sütöttem meg, ami kedden volt, azóta hűtőben volt. Ma megehetem még?2017. dec. 1. 17:03
1/8 anonim válasza:
szerintem igen.
én is ettem már ételt így és nem lett semmi bajom.
2/8 anonim válasza:
Megsütötted és hűtve van, miért ne ehetnéd meg?
3/8 anonim válasza:
Ha az van ráírva, hogy fogyasztható valameddig, akkor addig ehető.
Amúgy ha nem járt volna le, akkor sem ennék pénteken kedden kisütött húst.
4/8 anonim válasza:
Megeheted. A fogyasztható valameddig a nyers húsnál az elkészítési idejére vonatkozik, utána a hőkezelés meghosszabbítja az élettartamát. 3 napos sült, hűtve tárolt hús még megehető.
5/8 anonim válasza:
Simán megeheted, semmi bajod nem lesz tőle.Egy jól átsütött húsnak, hűtőben tárolva semmi baja nem lehet 3 nap alatt.
6/8 anonim válasza:
Nyugodtan befalhatod ... vagy siman megeszem en :)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Megettem, az íze nem volt az igazi, de tényleg semmi baja nem volt még.
2017. dec. 2. 14:10
8/8 anonim válasza:
Ha legközelebb ilyen kérdést tennél fel inkább süsd meg, aztán írj nekem egy privátot és írok egy címet, hogy hova küld :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!