Mit főzzek, ami felmelegítve, másnap is finom?
Rengeteg étel nem frissen a legjobb, hanem másnap.
Mindenféle fözelék, prököltféle, tokányok, tésztamártások, kßaposztás ételek, gulyásféle levesek másnap még ízesebbek.
Ha a párod meg ennyire válogatós, akkor fözzön ö magának minden nap, te nem vagy a rabszolgája!
Érdekes, mi pont hogy szeretjük a tésztás ételeket felmelegítve, a jó kis tapadós, ázsiai rizs viszont nem az igazi már.
Az hogy mit főzz erősen függ attól, hogy a párocskád mit hajlandó megenni. Bár szerintem örüljön, hogy főznek rá...
Egytálételek (chili sin carne, ratatouille,sb.) ugyanolyanok felmelegítve; a gombapörkölt se rossz másnap; de egy tejszínes-spenótos-gombás tésztán se érezni igazán, hogy tegnapi. A zöldségkrémlevesek, levesek is ugyanolyan finomak ill. főzelékek. Zöldségfasírtot vagy tócsnit csak úgy, hogy frissen süti ki másnap, de az adagokat elő lehet készíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!