Mit csinálok rosszul, ha a pattogatott kukorica a gázon nem kipattog, hanem csak felreped?
Figyelt kérdés
Valami tanácsot tudtok adni, hogy hogy kell jól csinálni, vagy esetleg a mag rossz?2017. nov. 23. 21:13
1/5 anonim válasza:
Teszel alá vajat vagy olajat? Melegítés közben rázogatod szinte állandóan? Tetőt rakd természetesen rá.
2/5 anonim válasza:
A fentiek +próbáld nagyobb lángon
3/5 anonim válasza:
Igen, ugye jó magas hő kell neki, lehet hogy azzal van a gond
4/5 anonim válasza:
Vaslábasba, vagy régi vasserpenyőbe, esetleg fém hálós valamiben nagy lángon melegített platnin..
bátran próbálgasd..ez olyan mint a kezdőknek a palacsinta...néhány a komposztba megy, vagy a kutya próbálja megenni...nos a pattogatott kukoricához is kell némi (saját) tapasztalat...
ja, némi olajat, sót tegyél a kukoricára..
az áruházi zacskós kukoricát, amit mikróban kell pattogatni, abból is jó esetben csak a kétharmada pattan ki teljesen..
5/5 A kérdező kommentje:
Sikerült és tök jó lett elsőre. Köszi mindenkinek:)
2017. nov. 25. 22:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!