A cinema-citys pattogatott kukorica vajon vegan?
Figyelt kérdés
2016. nov. 4. 11:49
2/15 A kérdező kommentje:
Vajas, vagy miért?
2016. nov. 4. 12:28
4/15 anonim válasza:
Kókuszzsírban van sütve, karotinnal színezik a zsírt. Vajas íze a vajaromás sótól van.
5/15 A kérdező kommentje:
soha nem ettem, nem tudtam, hogy vajas... nem kell bunkózni...
2016. nov. 4. 14:53
6/15 anonim válasza:
Amúgy van olyan mozi, ahol sima, sós, és karamellás popcorn-t árulnak, és ezek egyikében sincs zsír/olaj. (mondjuk ez angliában van így, de tuti, hogy otthon is van ilyen mozi)
Meg lehet kérdezni az eladókat. Meg hát nem kötelező popcornt enni, van tortilla chips is, meg egyebek.
7/15 anonim válasza:
Most tényleg az a kérdés, hogy a kukoricában van-e hús? :D
8/15 A kérdező kommentje:
Nem, nem ez volt a kérdés...
2016. nov. 6. 19:56
9/15 anonim válasza:
Én utánajártam, vajas popcornt bármelyik moziban ehetünk nyugodtan mert távolról sem látott vajat. Pálmazsírral ízesítik. A mozis popcorn vegán.
De komolyan. Csak nem gondolta itt valaki hogy azt a rohadt drága és könnyen romlandó vajat rakják a popcornra???
10/15 anonim válasza:
És azt ugye nem gondoltuk komolyan, hogy az 1800/kiló kókuszzsírban fogják kisütni, ugye? Valószínűleg vegán, de nyugodtan megkérdezheted, szerintem csak kukorica és mű dolgok vannak benne (persze én is megeszem, ha moziba megyek). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!