Teflon serpenyőt hogyan kell használni?
Tükörtojást szoktam benne csinálni a hozzávaló lapáttal.
Úgy szoktam meg, hogy állandóan az alja alá kell nyúlni, a teflonserpenyőnél is így csinálom.
Nem lehet, hogy ezért ég le?
Ha csak beleütöm, és megsütöm piszkálás nélkül úgy nem lesz nagyobb sikerem?
Indukciós...
Ha meg lejjebb veszem, akkor csak az alja sül meg, a teteje meg nem sül meg. Persze fedővel csinálom.
Felveszem 9-esre, amikor serceg visszaveszem 3-asra.
Nekem a teflon bevonat használatával kapcsolatban még a kenyérsütő gépem üstjének a kezelésénél is azt írja, hogy mosogatás után, használat előtt olajjal aktiváljam. (Kenjem át olajjal és melegítsem 80-100 fokra. Csak ez után mérjem bele a kenyér hozzávalóit.)
Szóval, ahogy azt előttem is írták, minimum szilikonos kenőtollal ki kell kenni olajjal a teflonos serpenyőt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!