A mályva cukrot minek sütni? Amerikai filmekben szoktam látni hogy mályva cukrot nyársra húznak és sütik. Mi a funkciója ennek a procedúrának? Valami hasonlót kémia órákon is csinálnak szintén amerikai filmekben.
Figyelt kérdés
2017. nov. 13. 06:52
1/7 anonim válasza:
Ha karamellizálódik, akkor más - sokak szerint job - íze lesz
3/7 anonim válasza:
Ahelyett, hogy szalonnát sütnének. Idióták.
4/7 anonim válasza:
Igen, karamellizálódik. Én semmilyen formában nem rajongok érte, de sokak szerint finomabb.
5/7 anonim válasza:
tényleg finomabb, mi szoktunk enni olyat
6/7 anonim válasza:
Én usában sütöttem először. Teljesen más lesz. A külső felülete megkeményedik, de csak nagyon vékony rétegben, belül pedig folyós lesz. A belső rész nem lesz olyan forró, hogy megégesse a szádat. Sokkal finomabb, sajna 5-10 darabnál nem lehet többet megenni belőle, mert nagyon telít.
7/7 anonim válasza:
Aki a 3.-at lepontozta, na az is a gumicsizmában hordja humort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!