Lehet ettől bajom?
Figyelt kérdés
Tegnap sutottem piskotat, es amikor eloszor kivettem 40 perc utan (tuproban atment) feltunt, hogy az alja fura, igy fejjel lefele is sult kb 20 percet. A kulseje kicsit meg is egett de lekapargattam, igy finom lett. Ma amikor ujra enni akartam belole lattam, hogy az aljan feher csomocskak voltak (szerintem a sutopor rosszalkodott, a suti tobbi reszeben nem lattam ilyet, gondolom, oda ontottem a "veget"). Emellett a piskota is kicsit fura volt, nem mondanam nyersnek de ahogy most a brownierol neztem kepeket kb arra hajazott: nehol mintha tomenyebb lett volna. Szerintetek ennyi sutes utan lehetett nyers? De ha pl valaki browniet eszik masnap attol nem lesz baja, nem? A sutopor darabokat sem ertem, igy meg sose jartam, ki is dobtam inkabb a maradekot de ma mar ettunk belole ketten.2017. nov. 7. 00:51
1/1 anonim válasza:
Jajj nyugi, ebbe meg nem halt bele szerintem senki C: xx
Semmi bajod nem lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!