Ettől lehet valami bajom?
A barátom anyjánál ebédeltünk ma és borzasztó körülmények között főz, undorító minden, amit elkészít. Komolyan.
Például-és konkrétan az érdekelne, hogy ettől mi bajom lehet- a csirkecombot nem mosta meg, mielőtt megcsinálta volna. Csak kicsontozta, majd bele az edénybe. Láttam, hogy itt-ott még véres, de nem mertem szólni, hogy nem kéne így, mert elég friss a kapcsolat és mégis ő van otthon. Páromnak azért szóltam, ami miatt eléggé megharagudott rám és volt egy kis vita.
Nekem hányingerem lett, amikor megettem az ebédet. Kérdezték hogy mi a baj, azt mondtam, túl sokat ettem hirtelen, mert nem akartam megmondani, hogy még az afrikai nyomornegyedekben is jobbak a főzés higiéniás körülményei.
Az, hogy nem láttad, hogy megmossa, még nem jelenti azt, hogy nem is mosta meg. Megmoshatta korábban is, az is lehet, hogy lefagyasztotta és előtte megmosta. Vagy bármi.
De egyébként ha meg volt főve, akkor semmi bajod nem lehet tőle. A meg nem mosott húson szalmonella baktériumok lehetnek, de alacsony hő hatására elpusztulnak, és egyébként sem egy komoly dolog. Az meg hogy véres volt, megint semmi köze a megmosáshoz. Ha megmosod, akkor is véres marad. Nem sűrűn szoktál főzni gondolom.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!