Ettől lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
kb. három hete vettem zacskós félkész bolognais tésztát (amit csak főzni kell), most találtam meg, meg is csináltam, de nem olyan volt a zacskóban a por, mint szokott, hanem össze volt állva egy tömbe, mint mikor pl valamilyen fűszer bepárásodik, de ez elvileg egy légmentesen záródó zacskóba van. Aztán megnézetem a zacskón, hogy jó e még, és még egy év van vissza a szav. idejéből, így hát megettem, az íze ugyanolyan mint szokott lenni, de evés után észrevettem, hogy a zacskója ragadós, lehet, hogy amikor hoztuk haza ráfolyt valami véletlenül, gondolok itt mosogatószerre, vagy mosószerre, samponra, ha így van és véletlen valahogy ez bejutott a zacsiba, akkor lehet bajom?2012. szept. 16. 20:57
2/5 anonim válasza:
Ehhez képest én tücsköt-bogarat megeszek:) nem lesz bajod szerintem.
3/5 anonim válasza:
Ha még rá is folyt akkor ilyen kis mennyiségben nem lesz tőle bajod. Gondolom hipót vagy keményebb vegyszert nem tettetek vele egy szatyorba.
4/5 A kérdező kommentje:
igazából szerintem ez sem volt egy szatyorban vele, inkább kieshetett a csomagtartóban a szatyorból, valahogy ezek közé vagy nem tudom, de szerencsére már mindegy is, ha eddig nem lett bajom, szerintem már nem is lesz:) köszönöm a válaszokat :)
2012. szept. 17. 03:50
5/5 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz, azok olyan tökéletesen zárnak, hogy nem szivároghat bele semmi idegen anyag.
azon azért csodálkozom, hogy, amikor felvágtad a zacskót, nem vetted észre, hogy ragacsos.
ha nem a vágásnál volt a cucc, nem kell aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!