Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Ettől lehet valami bajom?

Ettől lehet valami bajom?

Figyelt kérdés
kb. három hete vettem zacskós félkész bolognais tésztát (amit csak főzni kell), most találtam meg, meg is csináltam, de nem olyan volt a zacskóban a por, mint szokott, hanem össze volt állva egy tömbe, mint mikor pl valamilyen fűszer bepárásodik, de ez elvileg egy légmentesen záródó zacskóba van. Aztán megnézetem a zacskón, hogy jó e még, és még egy év van vissza a szav. idejéből, így hát megettem, az íze ugyanolyan mint szokott lenni, de evés után észrevettem, hogy a zacskója ragadós, lehet, hogy amikor hoztuk haza ráfolyt valami véletlenül, gondolok itt mosogatószerre, vagy mosószerre, samponra, ha így van és véletlen valahogy ez bejutott a zacsiba, akkor lehet bajom?
2012. szept. 16. 20:57
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
hasmenes
2012. szept. 16. 21:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez képest én tücsköt-bogarat megeszek:) nem lesz bajod szerintem.
2012. szept. 16. 21:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha még rá is folyt akkor ilyen kis mennyiségben nem lesz tőle bajod. Gondolom hipót vagy keményebb vegyszert nem tettetek vele egy szatyorba.
2012. szept. 17. 02:05
 4/5 A kérdező kommentje:
igazából szerintem ez sem volt egy szatyorban vele, inkább kieshetett a csomagtartóban a szatyorból, valahogy ezek közé vagy nem tudom, de szerencsére már mindegy is, ha eddig nem lett bajom, szerintem már nem is lesz:) köszönöm a válaszokat :)
2012. szept. 17. 03:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Semmi bajod nem lesz, azok olyan tökéletesen zárnak, hogy nem szivároghat bele semmi idegen anyag.

azon azért csodálkozom, hogy, amikor felvágtad a zacskót, nem vetted észre, hogy ragacsos.

ha nem a vágásnál volt a cucc, nem kell aggódnod.

2012. szept. 17. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!