Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » S. O. S Könnyü fánk recept?

S. O. S Könnyü fánk recept?

Figyelt kérdés
A barátnöm jön holnap,és ez a kedvence!még nem sütöttem fánkot!ti hogy csináljátok?
2010. máj. 30. 18:40
 1/5 anonim válasza:

Szia! A mamám jól bevált, gyors receptje.

10 perces fánk

Hozzávalók:

25 dkg liszt

1 tojás

1 pohár joghurt

1 csomag sütőpor

Elkészítés:

A hozzávalókat összekevejük, apró fánkokat formázunk belőlük, majd forró olajban aranybarnára sütjük. A tetejüket porcukorral, fahéjjal, vagy egyéb ízesítővel megszórjuk, és ízlés szerint öntettel tálaljuk.

2010. máj. 30. 18:56
 2/5 anonim ***** válasza:
66%
Csakhogy ebből nem fánk lesz, már ne is haragudj, hanem dolkedli. Az igazi fánkhoz élesztő és sok idő kell!
2010. máj. 30. 19:12
 3/5 anonim ***** válasza:
66%
Hát szerintem igaza van a másodiknak... :( Egyszer én is kipróbáltam (volna) ezt a receptet (ez a négerfánk, vagy egérke receptje elvileg), de csak elpazarolt idő és alapanyag volt... Sajna ehetetlen volt, kuka lett belőle... Az én anyósom minden hétvégén megsüti az egérkét, ami ugye arról szól, hogy nem kell keleszteni a tésztát, hanem ő csak kikeveri és kész, de ő kőkeményen rak bele élesztőt...
2010. máj. 31. 08:07
 4/5 anonim válasza:
Ez nem az egérke, mert ahhoz több idő kell. De ha nem hiszitek, létrehozunk egy oldalt a beszűkült agyúak társaságának, akik mindenbe beleütik a zsíros orrukat.
2010. jún. 11. 11:50
 5/5 anonim ***** válasza:
51%
Persze... és te leszel az elnök!
2010. jún. 15. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!