Ebből jó tésztaétel lehet?
Figyelt kérdés
Szóval arra gondoltam, hogy veszek pár brokkolit, amit megpárolok, illetve olyan nachos sajtszósz, amit a chipseknél árulnak meg ehhez még főzök tésztát és ráborítom a tésztára a sajtszószt meg a brokkolit.
Szerintetek elviselhető lenne, vagy totálisan szar ötlet?
Fontosnak tartom kiemelni, hogy nem egy Michelin-csillagos étterem 4. fogása lenne, hanem egy 21 éves egyetemista srác egy esti vacsorája:DD
2017. okt. 22. 20:43
1/3 anonim válasza:
Én egy kis sonkát is tennék hozzá én összesütném. Jó étvágyat!
2/3 Alain Delon válasza:
Nekem a sajtszósz nem szimpi, mert tele van vágva adalékokkal, hogy a sajt szószos legyen. Ugyanakkor vannak sajtot is tartalmazó tésztaszószok. Az már inkább.
3/3 Quatermain válasza:
A sajtszószt én is passzolnám, inkább reszelnék rá sajtot és ráolvasztanám, mint a rakott tésztás kajáknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!