Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Nagyon durva, mitől lett fekete?

Nagyon durva, mitől lett fekete?

Figyelt kérdés

Tegnap főztem lencsefőzeléket,estére pedig betettem a hűtőbe a maradékot.Most mennék,hogy megmelegítsem erre egy része befeketedett:O nem tudom,hogy lehet-e köze ahhoz,hogy a fém szedőkanál benne volt tegnap pár óráig,mert ott lett fekete ahol a kanál volt... mitől lehet? Valaki tapasztalt már ilyet?

Köszönöm!



2017. okt. 20. 11:54
 1/3 anonim ***** válasza:
91%

A fém merőkanál oxidálódott benne, némi vasoxid került az ételbe.Azonkívül, hogy nem gusztusos, tulajdonképpen teljesen ártalmatlan.

Ha jól felkevered, talán a külseje is elfogadható lesz.

2017. okt. 20. 12:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 Ignis Subdialis ***** válasza:
100%
Nekünk fém nélkül is mindig besötétedik a felszíne a hűtőben ételtároló dobozba csomagolva, ugyanúgy, ahogy az avokádókrém is besötétül.
2017. okt. 20. 12:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 Mansour ***** válasza:
28%
Gondolom volt benne ecet, és a kanál nem valami jó minőségű, mert normális kanál azért nem csinál ilyet. De ha kiszeded az elszíneződött részt, a többi ehető.
2017. okt. 20. 15:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!