Láttatok már fekete audi, merci vagy bmw-s durva arcokat, az utakon?
Figyelt kérdés
Ma megálltam a pirosnál, egy audi mellém gurult, 3 akkora hegyomlás ült benne, hogy még azt is megbántam, hogy átnéztem.az egyik direkt levette a szemüvegét rám nézett, és elkezdett vigyorogni.Szét voltak tetoválva, elől akik ültek, akkorák voltak, hogy az A8 audiban alig fértek el.Az ilyen emberek normálisak,szeretik félelemben tartani a kis autósokat?2014. márc. 18. 14:55
1/7 anonim válasza:
Sztereotipia. Pont ugyanannyi rdága autós vadbarom van, mint amennyi gyalogos ámokfutó. Sőt, tapasztaltam már vezetés közben, hogy a negyvenes férfiak a kis "ekobox" autóikba szeretnek állat módjára vezetni, mert "majd én megmutatom" alapon.
2/7 anonim válasza:
Persze, hogy láttam :D De egyébként igaza van az első válaszolónak, egy régebbi trabantot messzebbről kerülök el, mint egy vadiúj audit. Velük tisztelettel kell bánni és inkább elengedni, ha előzni akar, és kész.
3/7 anonim válasza:
Az igazán durva arcok nem ilyen kocsikkal járnak hidd el.
4/7 A kérdező kommentje:
akkor milyennel? talán van valami hasonló élményed?
2014. márc. 18. 20:59
6/7 anonim válasza:
Ennyi előnye van nagy autóval járni, könnyebb közlekedni, BP-n is nem mindegy, hogy kirakom az indexet és hagynak besorolni, vagy senkiben sincs annyi, hogy megálljon, mert nem elég nagy kocsi.
7/7 joshy8084 válasza:
Nem értem az eredeti kérdés utolsó mondatát. Attól, hogy egy nagy autóból rád mosolygó nagytermetű, tetovált embertől félelem fogott el, nem feltétlen az ő hibája. Szerintem két dolgot tehetsz, felépíted az önbizalmad, s akkor lila Daewoo Ticóban is stabil lehetsz, vagy ledúrod a hajad és kipattintasz egy fekete, fehér vagy ezüst használt német prémium autót. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!