Házilag lasange? Próbálta már valaki? Hogy sikerült?
Figyelt kérdés
2017. okt. 15. 15:05
1/8 anonim válasza:
Anyukám régebben gyakran csinált, nagyon finom volt.
A tésztával mindig megszenvedett, mert a lasagne tészta készítéskor nagyon kemény. A szósz egyszerű, néha én is csinálom sima kis makarónira, sütőben.
2/8 anonim válasza:
Én mindig házilag csinálom, a tésztát kivéve, és sokkal finomabb, szaftosabb mint a félkész változatai. Nm olyan bonyolult.
3/8 anonim válasza:
Kizárólag úgy készítem. Mindig is úgy készítettem.
4/8 anonim válasza:
Én mindig házilag készítem és sokkal-sokkal finomabb.
A tésztával időhiány miatt nem kínlódom, mert ez is tökéletes:
A szószt meg gyerekjáték elkészíteni.
5/8 anonim válasza:
Anyukám rendszeresen csinál, nagyon finom.
6/8 anonim válasza:
Nálunk is gyakori ebéd. A tésztát boltban vesszük, már egész jól tudjuk törni, alakítgatni a tepsihez. Bolognai vagy spenótos szósszal csináljuk.
7/8 anonim válasza:
Sokszor készítek. Sokkal finomabb, mint a bolti félkész.
8/8 Noblesse Oblige válasza:
Pont ma volt nálunk bolognai. Imádom! Nemrég ettem étterembe, és nagyon kiábrándító volt. Száraz volt az egész. Az enyém mindig jó szószos-húsos. A tésztát én is boltban veszem. 1 réteg tésztára 1 réteg besamel majd 1 réteg bolognai szósz megy. És addig rétegzem ameddig tart a jénai pereme. (kb. 3-4 réteg) tetejére pedig sajt.
Az otthoni a legfinibb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!