Ki mit főz hétvégén?
Holnap gyümölcs leves lesz és bolognai.
Vasárnap sült kacsa párolt káposztával ée fakanalas süti
Rizottó borsóval, kukoricával... + rántott tök, paradicsom saláta. Persze a rántott tök helyett lehet rántott szelet, máj, akármi.
Levest nem terveztem, de ha csinálnék, valami zöldbab, vagy karfiol, hasonló levest.
Amíg lehet, én zöldség-párti vagyok, majd télen ehetünk húst hússal.
Szombaton:
Brokkoli krémleves, Ropogós sült csirkecomb, Párolt zöldségekkel, rizzsel. Almás pite.
Vasárnap :
Orjaleves, Rántott mindenféle (gomba, cukkini, káposzta, hagyma, csirkeszárny és comb), krumplipüré, Sült cékla almával
Nálunk gombapörkölt lesz holnap, találtam egy csomó gyűrűs tuskógombát (érdekes, azt olvastam, pörköltnek nem való és sokan nem szeretik. szerintem az egyik legfinomabb gomba és kiváló pörköltnek, de ízlések és pofonok, ugye).
Tegnap tinórut találtam, akkor gombaleves volt.
Leves után én sütit szoktam és kész, de ez biztos nem mindenkinek fekszik. Most tócsni lenne, ha kellene valami második típusú étel (krumpli, cukkini, répa szereplésével).
Ma speciel töltött tojás volt.
Hagymaleves vagy lencse.
Másodiknak sült csirkeszárny krumplipürével és salival.
Hétfőre borostejszínes garnélát főzök tésztával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!