Van egy fél öreg tyúk a fagyasztóban, milyen receptet tudnátok ajánlani? Mihez készítsem el?
Figyelt kérdés
Leves szóba se jöhet, a másik felét 2 órán át kellett főzni, hogy puha legyen.2017. szept. 29. 13:19
11/13 anonim válasza:
Nem lepontozgatni kell b#zik, hanem megtanulni főzni.
Mindenki előtt ott a lehetőség.
12/13 anonim válasza:
Én is találtam jó múltkorjában egy egész tyúkot a fagyasztóban. Feldaraboltam és simán lábosban, olajban kisütöttem, olyan ízletes, finom volt, hogy megnyaltam mind a 10 ujjamat. A hátát később használtam fel, húsleveshez, 1 óra főlés elég volt a tyúk farhátnak is.
13/13 mobidick válasza:
Sajnálom, hogy a leves szóba sem jöhet! Hiszen ebben a ronda időben egy jó kis tyúkhúsleves aranyat ér. Többen írták, hogy főzés után dobd be a sütőbe. Hidd el mindenkit a segítő szándék vezetett. Én is csak ezt ajánlhatom. A fűszerezés egyéni, családi, megszokás-beli. Hallgass a tanácsokra, ha már kérted. A hozzászólásokból kiválaszthatod a kedvedre valót. Mi először levesnek főzzük meg sok-sok zöldséggel (ha tényleg "öreg" a tyúk), utána jó fokhagymásan, hasábokra vágott burgonyával (zöldségekkel) tepsiben (jénaiban, de akkor hidegen kell a sütőbe tenni, nehogy az edény robbanjon), kevés fehér!borral először még mindig párolva, kb. egy óra múlva rápirítva teljes gázhőfokon. Attól is függ, milyen régi a tűzhelyed, az enyém 35 éves! de szuper!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!