A csokitortát elkészíthetem a szülinap előtti napon?
A lányom 1. szülinapjára szeretném saját kezűleg elkészíteni a tortát. Elég kezdő vagyok, úgyhogy inkább a nagy nap előtti napon szeretném megcsinálni (hogy ha nem sikerül tudjunk venni egyet a cukrászdában :P )
Szóval ezt a tortát csinálnám: [link]
A kérdésem az lenne, hogy a tejszínhab (vagyis hulala) nem fog összeesni másnapra? Nem áztatja el a piskótát? Vagy csak simán a piskótát tegyem el a hűtőbe és másnap mielőtt felvágjuk a tortát, akkor kenjem rá a hulalát és díszítsem? Ebben az esetben nem szárad ki a piskóta "csupaszon" a hűtőben? :)
Lehet, hogy most butaságokat kérdezek, de hát ugye mégis csak az első szülinapja lesz a drágámnak és szeretném, ha tökéletes tortája lenne :D
Nyugodtan csinálhatod a piskótát finomlisztből. Én mindig abból csinálom és szuper lesz.
A Hulala nem esik össze másnapra (még 1 hét alatt sem), úgyhogy egész nyugodtan csináld meg előző nap a tortát.
Az első válaszolót megkérhetem, hogy fejtse ki bővebben, hogy miért nem? :S
A többieknek, pedig nagyon szépen köszönöm a válaszát. :) Akkor szombaton készítem el, mert vasárnap lesz a nagy nap. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!