Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tudnátok mondani olyan sütemén...

Tudnátok mondani olyan süteményeket amelyekbe kevés cukor kell?

Figyelt kérdés

Édesítőket nem fogok használni :P

A lényeg nekem, hogy legyen benne cukor, de minimális mennyiség.

Köszi aki segít!

2017. aug. 28. 21:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
52%
Az én almáspitém tésztájában nincs cukor. Az 1 kg almára szoktam szórni 6 evőkanál cukrot.
2017. aug. 29. 14:47
 12/12 anonim ***** válasza:
26%

Régi receptek? :D A rekord az volt, amikor olvastam, hogy az adott édesség úgy készül, hogy baracklekvárba annyi cukrot öntenek, hogy golyókká lehessen formázni...

De a sütik is sokkolóak néha.

Amikor nagyon minimális cukrot akartam használni, édes kenyeret sütöttem. Kis dió, egy tojás, zsiradék, fűszer ment bele és sokkal kevesebb cukrot igényelt, mint egy normál süti. De receptem már nincs.

Amúgy van ember, aki 1 tepsi sütit megeszik, én még csak nem is vagyok nagydarab, de egy tepsi almás süti nem lenne kihívás (főleg most, kicsi tepsim van). Egy magas, brutálisan krémes süti már más lenne, az is bemenne, de bizonyára nem esne jól. S van, aki sokkal jobban tud enni, mint én.

2017. aug. 29. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!