Melyik boltban érdemes vásárolni ami anyagilag megéri?
Ezek közül a Coopot kihagyom, mert drágább sokkal, a többihez képest, és nagyon ronda hús,-hentesárui, zöldségei vannak.
Semmi árucikket nem tudnék mondani, ami náluk szebb és jobb lenne a többieknél, csak jóval drágább.Szűkös a választék is.
Legalábbis nálunk csapnivalóak a Coop üzletek, és a lakosság zöme is ezt vallja, csak aki esetleg nem ér rá máshova menni, akkor kénytelen ott vásárolni.
A többi felsorolttal meg vagyok elégedve, figyelem az akcióikat és szép árut, korrekt áron tudok vásárolni.
Penny nagyon jó, csak a húskínálata szűk.
Lidlben mindent megkapsz.
ezek közül a penny és a lidl olcsó. aldit nem ismerem. a coop és a spar vsizont drágább. ha van tesco a közeledben,akkor az még jó választás,mert nagy a választék,és nagyobb boltjaik vannak több pénztárral,és rendszeresen van olyan kivágható kupon a reklámújságban,hogy ha 10ezer Ft felett vásárolsz,akkor 1000 Ftot visszakapsz,tehát 10%-al eleve olcsóbban veszed meg.
Egyébként meg célszerű az akciókat is megnézni a reklámújságokban,mert ott sokat lehet spórolni egy-egy nagyobb akción.
Szerintem ezek közül penny, lidl, aldi.
Én a Spart nagyon drágának tartom, nem is járok már soha.
Általában az Auchanban nagy bevásárolunk, kisebbekre pedig a Lidl-be, vagy az Aldiba járunk. Szerintem ott jó áron kaphatók minőségi termékek.
Nem egy műszaki árut is vettünk már ezen boltokban. Ár-érték arányban szerintem verhetetlenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!