Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kelt tésztát lehet hűtőbe tenni?

Kelt tésztát lehet hűtőbe tenni?

Figyelt kérdés
Sütöttem egy nagy adag pizzát, nagyon finom lett, a barátom még akart volna enni, de mire összegyúrtam az újabb adag tésztát, megtelt a pocakja. :D Ma már nem akarom kisütni, ha beteszem a hűtőbe, attól még jó lesz holnap? Már megkelt a tálban is, 3x akkora lett.
2010. máj. 24. 17:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy jó lesz, de akár le is fagyaszthatod. Én a lángos tésztáját szoktam 1-2 napra betenni, ha marad. Ha tovább akarom tárolni, akkor a fagyasztó. Semmi baja nem lesz. (vagy küldd le nekem:-)
2010. máj. 24. 17:55
 2/5 A kérdező kommentje:
Hú, nagyon szépen köszi, akkor csomagolom is be, megy a hűtőbe. :D
2010. máj. 24. 17:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Olajos kézzel formázz belőle cipót és mehet a hűtőbe. Nekem most is van egy adag a fagyiba.
2010. máj. 24. 18:05
 4/5 anonim ***** válasza:

akármit beletehetsz a hűtőbe, de nem biztos h olyan lesz a végeredmény, mint amienre számítottál :)

am sztem lehet.. :)

2010. máj. 25. 21:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Ma már megsütöttem, ugyanolyan lett. :)
2010. máj. 25. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!