Mennyi tejet rakjak 1 csomag pudingporhoz tölteléknek tortába?
Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 15:14
1/14 anonim válasza:
egy pici ugye hogy kikeverd a pudinport,aztan en kb tortahoz,hat szemmertek de il-nek a haromnegyedet szoktam rakni,azt ha marad legfejebb megeszem.
3/14 Plaga válasza:
nem fél liter kéne? :D Elég híg 1 literrel :D kétszer hígabb mint kellene
4/14 anonim válasza:
Ha vajas krémet akarsz csinálni belőle: egy csomag pudingporhoz 3 dl tejet adj. ( ízlés szerint cukrozd). Főzd meg és hűtsd le. Ha kihűlt, keverj hozzá 25 dkg margarint.
Azért kell csak 3 dl, mert ha sok tejjel főzöd, a margarin nem tudja felvenni és a krém megtörik.
5/14 anonim válasza:
Pont tegnap csináltam én is ilyen vajas, pudingporos krémet.
4 dl tej, 3-4 evőkanál cukorral készíten el a pudingport.25 dkg rama habosra keverni, ha kihült a puding összekeverni, és kész.
6/14 anonim válasza:
Ahogy a 16:05 írta. 3 dl tej, és margarin.
7/14 anonim válasza:
jaj annyira imadom az okos embereket ha elolvastad volna az elozo irasom haromnegyedet irtam amobol meg lejon az a kb,2 dl amivel kikevered a port.
Na akkor mennyi marad?
8/14 Plaga válasza:
Jó bocsi, csak az agyam nem képes dekódolni a hibás szóalkotást :S
9/14 anonim válasza:
oke neked is bocs hogy iggy mellre raktam a dolgot
10/14 Plaga válasza:
Mellesleg még mindig 1 csomag pudingporról van szó, amiből összesen fél litert érdemes max készíteni, mert ha ennél több; túl híg lesz. Fel is van tüntetve általában a csomagoláson. Bár Te lehet, hogy pont több pudingport tartalmazó csomagot tárazol be. Hát ezt honnan tudjuk? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!