Az milyen lenne, ha a hal panírozásakor, a tojásba facsarok 1 kis citromot? Gyors választ légyszi, mert kb 30 perc és csinálom!
Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 14:49
1/4 anonim válasza:
Finom!
Én citromkarikákat szoktam rárakni panír nélkül, a citromtól nagyon finom és jó állagú lesz a halhús.
2/4 anonim válasza:
Akkor a bunda savanyú lenne, az meg nem jó. A halhúsra facsarj.
3/4 anonim válasza:
Ne a tojásba tedd, hanem egyenesen a halra, még mielőtt panírozni kezdenéd. A tojásba csak egy kis sót tegyél, különben olyan savanyú lesz a panír, hogy a kecske is elmekegné magát tőle!
4/4 A kérdező kommentje:
Ohh nagyon szépen köszönöm a válaszokat:) A halhúsra facsarom akkor,kicsit összedolgozom,de már nem hagyom sokat állni,lassan elkezdem panírozni. De jó,hogy megkérdeztem és nem kísérleteztem,mert tuti nem ettünk volna belőle,ha olyan savanyú:)
Köszönöm mégegyszer mind a 3 hozzászólást!!!
2010. máj. 24. 15:27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!