Ha oxidálódik a krumpli, attól még ehető?
Figyelt kérdés
Összeraktam a rakott krumplit, betettem a hűtőbe, majd 2 órával később megsütöttem. Utána vettem észre, hogy bár be volt fedve teljesen tejföllel, mégis jópár krumplidarab oxidálódott. Lehet attól bajunk?2010. máj. 23. 21:49
1/8 anonim válasza:
???:D Dehogyis! A barack is megbarnul, ha kint hagyod, semmi bajod nem lesz tole.
2/8 anonim válasza:
Semmi bajuk!Az alma is bebarnul,ha oxidálódik,mégis meg lehet enni.... Bár jobb rögtön sütni a krumplit,hogy ne oxidálódjon,mert nem esztétilus látvány,de attól még lehet finom!!
3/8 anonim válasza:
Én valamit nem értek. Én idáig a rakott krumplit úgy csináltam hogy megfőztem héjában a krumplit és leszeltem úgy raktam le.A főtt krumpli nem barnul meg.
4/8 anonim válasza:
csak a keményítő vált ki belőle am semmi baja a krumplidnak :D
5/8 anonim válasza:
Lehet úgy is csinálni a rakott krumplit, hogy nem a főzöttből állítod össze, hanem nyers krumpliból, csak akkor tovább kell sütni.
7/8 anonim válasza:
Ehető persze, csak csúnya. Miért nem tetted be azonnal sülni?
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek! Azért nem sütöttem azonnal, mert elmentünk otthonról, utána pedig már nem lett volna időm összeállítani.
2010. máj. 25. 08:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!