Fagyasztott halfilét hogyan panírozzam be?
Figyelt kérdés
Anyukám azt mondta,hogy a lisztet és a tojást keverjem össze,nameg só és csak azzal kell,de gondoltam megkérdezek mást is,hogy a legfinomabb,mert még halat sosem rántottam. Holnap szeretném megcsinálni.
És még ha erre válaszolna vki:a csomagra csak annyi van írva,hogy fagyasztott halfilét és közepesen vékony..szerintetek abba van szálka?
2010. máj. 23. 20:04
1/3 anonim válasza:
Ugyanúgy kell paníroznni,mint a rántotthúst /lisz, tojás, morzsa/. Nem szabad teljewen felengedett állapotban panírozni, legyen egy kissé jeges, merev. A filé azt jelenti,hogy szálkamentes.
2/3 anonim válasza:
Én is úgy szoktam panírozni, mint a rántott húst, de teljesen kiengedett állapotban, mert egyszer kipróbáltam fagyosan panírozni és a sütés közben egy az egyben levállt róla a panír. Amúgy eddig én még csak egy fajta "tökéletes" filézett hallal találkoztam amiben tényleg nem volt szálka, pedig sok félét kipróbáltunk már. Nálunk a pangasius (édesvizi cápaharcsa) vált be.
3/3 anonim válasza:
Ha az előttem író tanácsait megfogadod,nem hibázhatsz!!!
A fagyasztott halak közül,én is csak a "pangában" nem leltem szálkát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!