Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mondanátok valami jó kis...

Mondanátok valami jó kis kaját? De nem ilyen hagyományos magyar kajákat, hanem pl. : chilisbabhoz hasonlókat.

Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 19:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

kubai raguleves

Ha érdekel írd meg és megírom privát e-mailbe neked.

2010. máj. 22. 20:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/15 anonim ***** válasza:
tárkonyos csirkeraguleves
2010. máj. 22. 20:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/15 A kérdező kommentje:
A tárkonyos raguleves nagyon finom! Esetleg még vmi? A legelső válaszolónak: Ha eltudod, küldd már el légyszíves a receptet.
2010. máj. 22. 20:14
 4/15 anonim ***** válasza:
Rendben! :) Pár perc és megkapod! :)
2010. máj. 22. 20:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/15 anonim ***** válasza:

Elküldtem!

Remélem tetszeni fog és kipróbálod! :)

Ha a hosszú hétvégén nem is, de majd vasárnap, mindenképp megéri! :)

2010. máj. 22. 20:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszi a receptet! Valójában nem én, hanem anya fogja majd megfőzni, csak mondta hogy keressek vmi jó kis kaját, vmi újat.
2010. máj. 22. 20:41
 7/15 A kérdező kommentje:
Úgy látom van benne gomba. Akkor tuti jó lesz! Köszi! De am ez hány főre elegendő?
2010. máj. 22. 20:43
 8/15 anonim ***** válasza:

Barackos-tejszines csirkemell krumplipurevel?

Hal, kokuszos rizzsel?

2010. máj. 24. 00:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/15 anonim ***** válasza:

szia! tedd már ki légy szíves a kubai raguleves receptjét, ha nem gond.köszi előre is.

üdv.

2010. máj. 25. 11:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/15 A kérdező kommentje:

Kubai raguleves


Hozzávalók: 1 nagy hagyma, 75 dkg csirkemellfilé, 2 db sárgarépa, 1

cukkíni, 2 dobozos gomba, 2 cikk fokhagyma, 1,5-2 dl fehérbor, kevés

liszt, víz, 0,5 l tej, só, bors, bazsalikom.

Elkészítése: A hagymát olajon megpirítani, a kockára vágott csirkehúst

rádobni, keveset pirítani. Kis kockára vágott répát, cukkinit, gombát

hozzádobni, tovább pirítani, tört fokhagymát és fehérbort adunk hozzá.

Ha a levét elforrta, kevés liszttel megszórjuk, majd vízzel és tejjel

felengedjük. Fűszerezni só, bors, bazsalikommal.

2010. máj. 25. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!