A hús sütéskor kiadja a beleinjektált vizet és majdnem felére összemegy. Ugye a dobozokon mennyiség szerinti sorrendben kell feltüntetni az összetevőket. Tescos darált hús: víz, ...
no comment
szerintem a legjobb piacon vagy vcs-ben venni húst, a fővám téren van egy-két jó hentes, drága, de majdnem a fele elég belőle, mert nem megy össze.
2010. máj. 22. 11:04
3/9 anonim válasza:
Olcsó húsnka hig a leve..,ismered a mondást!Az a tej meg nem látott tehenet!:s
2010. máj. 22. 11:09
4/9 anonim válasza:
*húsnak
2010. máj. 22. 11:09
5/9 anonim válasza:
Én is mint az egyik válaszoló a Fővám tári vásárcsarnokot javaslom!!Ott mindig vannak napi akciók húsoknál és a tejet is megtudod olcsón venni..,ahogy a bejáraton bemész rögtön jobbra,ott olcsó a tej!
2010. máj. 22. 11:13
6/9 anonim válasza:
Ha nekem szólt: tudom, de pesten a normális házi tej háromszor annyiba kerül, mint ezek. Ha hazautazom, akkor persze rendeset iszom :)
A hússal dettó. Sajnos nem mindenkinek van annyi ideje és energiája, hogy felkutassa az olcsó és jó minőségű termékeket, pláne rendszeresen vásároljon is ott :(
2010. máj. 22. 11:14
7/9 anonim válasza:
A csarnokba se lehet kapni,házitehet,de ha bemász a főbejáraton és rögtön jobbra sréhen van egy kis üzlet és ott is van mindenféle akció(tej,sajt..) A húst meg egy 5 perces sétával feltudod deriteni,hogy hol akciós és ott megveszed!Nekem sincs időm sétafikálni,mindig sietek,de húst és tejet multiban csak(!) akkor vennék ha nagyon rá lennék kényszerülve és nincs más lehetőség!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!