Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főztök ma? És mi lesz a...

Mit főztök ma? És mi lesz a holnapi menü nálatok?

Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 07:48
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Ma padlizsán és sajt grillezve (meleg salátának nevezném) hozzá jázmin rizs, és egy meggyes pite. (csak csajok vagyunk ma)

Holnap meg a pasik kérésére csülök pörkölt krumplival, de ezt nem mindenki eszi így sütök csirkemellet és valami saláta mindkettő mellé. Terveim szerint marad hétfőre a pörköltből, csirkemellből nem hiszem. :) Így még valami fasírt vagy sült csirkecomb lehet hogy lesz.

2010. máj. 22. 11:10
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Ma rántott hús és saláta

Holnap saláta magában :)

Hétfőn fogalmam sincs :)

2010. máj. 22. 11:35
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Én fasírt golyókat csináltam rizzsel, meg húslevessel. Holnap is húsleves lesz (maradék) és vagy rántott csirkemell vagy baconbe tekert csirkemell még eldől, melyikhez lesz kedvem:) meg holnap sütök hatlapost is azthiszem.
2010. máj. 22. 12:58
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

ma rántott hal, fasírt és krumplipüré

holnap sült liba lesz :)

2010. máj. 22. 14:41
 25/26 anonim ***** válasza:

Ma: paradicsomleves, sonkás-kukoricás tészta

Holnap: húsleves, fasírozott krupli és krumplipüré

:)

2010. máj. 22. 15:05
 26/26 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Először is nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat! :)

09.38: Igazán aranyos vagy másokhoz! :)

10:16: 17/L Kicsit hasonlítasz rám így látatlanban, mert én is szerettem, ha a szüleim elmentek ottholról és a magam ura lehettem és én is tudtam már ennyi évesen főzni! :) Le a kalappal előtted! A mai fiatalok legalább 80%-a nem tud főzni!

11.10: Jó menübeosztás! :)

12.58: 6 lapost??? Én ma sütöttem rigó jancsit, 3 lap kell hozzá, de nekem sajna ahhoz sincs türelmem , úgyhogy minden elismerésem! :)

14.41: Hm... sült liba... :) nyami:) megyek nálatok! :D

Lángos recept, akinek kell:

1 kg liszthez 2 csomag élesztő, 1 nagy csipet só és kb. 1.5-2 dl víz (de lehet tejjel is csinálni, de én így jobban szeretem) + 4 gerezd zúzott fokhagyma , az élesztőt felfuttatom, kis krátert csinálok a lisztben, majd bele só, fokhagyma, a felfutott élesztő, és jól bedagasztom, majd langyos helyen legalább 1 órát kelesztem. Nagyon finom és nagyon olcsó recept! :)

2010. máj. 22. 20:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!