Mit főztök ma? És mi lesz a holnapi menü nálatok?
Ma padlizsán és sajt grillezve (meleg salátának nevezném) hozzá jázmin rizs, és egy meggyes pite. (csak csajok vagyunk ma)
Holnap meg a pasik kérésére csülök pörkölt krumplival, de ezt nem mindenki eszi így sütök csirkemellet és valami saláta mindkettő mellé. Terveim szerint marad hétfőre a pörköltből, csirkemellből nem hiszem. :) Így még valami fasírt vagy sült csirkecomb lehet hogy lesz.
Ma rántott hús és saláta
Holnap saláta magában :)
Hétfőn fogalmam sincs :)
ma rántott hal, fasírt és krumplipüré
holnap sült liba lesz :)
Ma: paradicsomleves, sonkás-kukoricás tészta
Holnap: húsleves, fasírozott krupli és krumplipüré
:)
Sziasztok!
Először is nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat! :)
09.38: Igazán aranyos vagy másokhoz! :)
10:16: 17/L Kicsit hasonlítasz rám így látatlanban, mert én is szerettem, ha a szüleim elmentek ottholról és a magam ura lehettem és én is tudtam már ennyi évesen főzni! :) Le a kalappal előtted! A mai fiatalok legalább 80%-a nem tud főzni!
11.10: Jó menübeosztás! :)
12.58: 6 lapost??? Én ma sütöttem rigó jancsit, 3 lap kell hozzá, de nekem sajna ahhoz sincs türelmem , úgyhogy minden elismerésem! :)
14.41: Hm... sült liba... :) nyami:) megyek nálatok! :D
Lángos recept, akinek kell:
1 kg liszthez 2 csomag élesztő, 1 nagy csipet só és kb. 1.5-2 dl víz (de lehet tejjel is csinálni, de én így jobban szeretem) + 4 gerezd zúzott fokhagyma , az élesztőt felfuttatom, kis krátert csinálok a lisztben, majd bele só, fokhagyma, a felfutott élesztő, és jól bedagasztom, majd langyos helyen legalább 1 órát kelesztem. Nagyon finom és nagyon olcsó recept! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!