Mit főztök ma? És mi lesz a holnapi menü nálatok?
Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 07:48
11/26 anonim válasza:
Ma a tegnapi krumplis tészta, holnap pedig húsleves és rakott zöldbab lesz az ebéd.
12/26 anonim válasza:
Szia!
Ma tarja levest főzünk, és baconos sajtos rakott csirkemellet sütünk krumplipürével.
Holnapra még lesz leves és sütünk rántott karfiolt és rántott sajtot vmi krumplival.
Húúú. :) Lángos! Azt én is megenném most!
13/26 anonim válasza:
Ma is, holnap is töltött paprika.A zsíroskenyerest szívesen látom!!Családostul is jöhet.
14/26 anonim válasza:
Kedves utolsó!
NAGYON ARANYOS vagy!:)
Imádjuk a töltött paprikát!
15/26 anonim válasza:
Miskolci vagyok, tényleg jöhettek!!
16/26 anonim válasza:
08.48! Ne bosszants, fogyókúrázom! :)
17/26 anonim válasza:
Ma gombócos káposzta lesz tejföllel plusz sütök muffint.
Ebből marad holnapra, úgyhogy hétfőn kell csak majd főznöm ismét. Akkor sült kacsa lesz petrezselymes újkrumplival, savanyúsággal. Előtte pedig gyümileves.
18/26 anonim válasza:
Ma: borsóleves, palacsinta
Holnap: rozmaringos sült kacsa, burgonyakrokettel, erdei gyümölcs szósszal
Hétfőn: Vadas zsemlegombóccal
+ valamelyik nap még lesz paradicsomleves...a vadashoz nem igazán passzol :-)
19/26 anonim válasza:
Ma: brassói
Holnap: bográcsozunk, de hogy mit nemtudom:)
20/26 anonim válasza:
Én egész hétvégén egyedül vagyok itthon, meg hétfőn is mivel szüleim nyaralnak, úgyhogy amit akarok azt eszek:D Imádom mikor egyedül vagyok kicsit itthon:) Ma borsólevest csinálok és túróspitét, holnap rántott hús, húsleves, franciasaláta. Hétfőn barátokkal bográcsozunk.:) 17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!