Milyen krémes sütit készítsek, ami még ma fogyasztható lesz?
Figyelt kérdés
A párom szerint, mindig csak olyan sütit sütök, ami másnapra puhul össze. Ő pedig édesszájú, ezért nagyon türelmetlen. Valami "komolyabb" krémre gondolok, mint egy sima puding.2010. máj. 21. 06:59
1/5 anonim válasza:
Piskótát süss,az még aznap jó. A krém nagyon sokféle lehet. Vajat kikeversz cukorral,tehetsz bele kakót,diót,gesztenyét stb.
Lazíthatod puddinggal. Ebben az esetben a puddingot hűtsd le a vajjal egyforma hőmérsékletűre,és kanalanként keverd a vajkrémbe.
De töltheted tejszínnel is,bele gyümölcsöt rakva. Vagy akár vajkrém,és a tetején tejszín.
De töltheted túrókrémmel is.
2/5 anonim válasza:
csinálj "fekete erdő tortát" recept: piskota, a krém 1liter tejszinhab és 40dkg meggybefőtt
3/5 anonim válasza:
Szerintem ez finom! Legalább is az én férjem nagyon szereti. Nagy gáz tepsiben szoktam sütni, hamar megvan. Ha esetleg nem ismered, akkor jó tanácsként mondom, hogy a pudinggal kezd, tedd hideg vízbe hűlni. Mire kikevered a tésztát, már használhatod is a pudingot. Ja! Annyit módosítottam rajta, hogy nem 9 dl, hanem 8 dl tejjel főztem fel a pudingot.
4/5 anonim válasza:
A piskóta vagy piskótatekercs hamar megvan és kb.1 óra múlva már finoman összeérnek az ízek. Bármilyen krémmel töltheted, de akár nutella vagy egy üveg finom lekvár is megteszi.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. máj. 21. 14:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!