Valaki próbálta már a puffasztott rizs ill. búzaszeletet (Hamlet, Ripp-ropp) mikróban melegíteni? Többi lent.
Nagyon nagyon szeretem az olvasztott sajtot a melegszendvics tetején. Kenyérrel szoktam, 1 percig maxon mikrózom, és tökéletesen ráolvad.
A kenyeret kellene kiváltanom, és a puffasztott szeletkékre gondoltam, de nem tudom hogyan viselkednének a hő hatására.
Ha valaki próbálta már, nagyon kérem írja meg a tapasztalatát.
Több benne a kalória, mint a kenyérben, azt tudod?
Egyébként meg szétszárad.
#2,
100 grammra vetítve valóban több, csak ha mondjuk egy szeletet eszik az ember, akkor a rettentő kicsi tömege miatt kevesebb kalória, mint egy szelet kenyér. Én mondjuk azért nem eszem, mert rossz ízű.
Kedves utolsó ! Még télen sem kapcsolnám be a sütőt 2 szelet toastkenyér miatt, hát még most ebben a dög melegben.És bocsáss meg, de egy cseppet sem érdekel mi a véleményed a mikrózásról.Nem tartom magam a- te szóhasználatoddal- igénytelennek, amiért mikróban olvasztom a sajtot a szendvicsemre...
Azért köszönöm, a hasznos válaszodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!