Mit főzzek holnap?
Bableves füstölt csülökkel, túrós csusza.
Csontleves, marhapörkölt.
Rántott csirkecomb petrezselymes burgonyával.
Rácponty.
Rakott kel.
Csirkemáj pörkölt.
töltött csirkecomb borsópürével és sült krumplival
chilli con carne
csőben sült zöldségek konfitált kacsamellel
tejszínes, spenótos tészta garnélával
lazacos spagetti
fokhagymás lazac vajban sütve, spenótos tagliatelle tésztával
sous vide rozmaringos kacsamell tepsiben sült fűszeres burgonyával és paradicsomsalátával
póréhagymakrém leves sajtos pirítóssal
rib eye steak steake burgonyával és paradicsomsalátával
rozéra sütött kacsamell zöldséges üvegtésztával
kínai sült tészta tofuval és zöldségekkel
tojásos rizs szezámos csirkével
risotto tenger gyümölcseivel
válogass!
Salátákat szeretitek? Tévhit, hogy nem lehet velük jól lakni, csak nem két kanállal kell merni, de rengeteg jó húsos recept is van. Én pinteresten szoktam recepteket keresni, nagyon sokat segített az az oldal, meglepő micsoda ötletek vannak rajta.
Avokádó, paradicsom, saláta, feta sajt, fűszeres, parmezános natúr hús összekeverve nagyon finom.
Hagyma, kukorica, bab, paradicsom, paprika, petrezselyem, mellé szintén lehet húst enni, mennyiek ezek az ízek együtt.
Csirkés, baconos rakott tésztát is simán lehet csinálni, sok sajttal.
Citromos, lime-os/ananászos/sonkával töltött csirkét is szeretem, de ott van a hal is, gomba. Olaszos ételek is kedvencem, spagetti szigorúan parmezán sajttal a legjobb fogás. A paradicsomos ételekért bolondulok, a pizza mindig jó ötlet ebédre ha nincs más.
Attól függ, miket szerettek, milyen ízlésetek van, így nehéz ajánlani. Mindig lehet kicsit újítani, úgyhogy bátran a konyhában! :D Tényleg nézz körül az interneten, sok jó oldal van, youtube-on is találsz mindenféle receptet, érdemes kutatgatni!
Bableves, hagymaleves
Lasagne, Sült kolbász/hurka, pácolt hús salival, spagetti, sült, rántott husi, főzelékek....
Ma: rizses hús,
Holnap: húsleves, sült csirke, mellé vagy gomba-ragu, vagy paradicsom mártás, vagy petrezselymes krumpli... kiderül, esetleg még palacsinta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!