Mikor főzök sárgaborsót, akkor ilyen fehér hab képződik a tetején, mi az?
Figyelt kérdés
2017. jún. 7. 20:44
1/8 anonim válasza:
Fehérje. Mintha húst főznél. Viszonylag magas,15-20 % körüli a fehérjetartalma.
2/8 A kérdező kommentje:
Van a habban kálium?
2017. jún. 7. 20:55
3/8 A kérdező kommentje:
Meglehet enni a habot?
2017. jún. 7. 20:56
4/8 A kérdező kommentje:
Esetleg összegyűtöm a habot és kávéba? Na úgy lehet?
2017. jún. 7. 20:57
6/8 anonim válasza:
Nem elég magas az a kerítés... :D
7/8 anonim válasza:
Jesszusom, már megint te vagy a káliumos?
Nincs a habban kálium.
A kálium a sárgaborsóban van, azt edd!
8/8 A kérdező kommentje:
Húú, megnyugodtam.
2017. jún. 8. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!