A megmaradt kovásszal mit kell kezdeni? Most sütök először kovászos kenyeret.
Figyelt kérdés
2017. máj. 29. 08:36
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
#1
Kovászt KIDOBNI?!
Kérdező: fagyaszthatod, bemorzsolhatod liszttel újra felhasználásig, vagy etetheted addig, amíg szükséged lesz rá ismét, tetszésed szerint.
3/5 anonim válasza:
Igen, életben tarthatod a következő sütésig.Ki ne dobd!
4/5 anonim válasza:
A családunk kovásza már több mint 150 éves.
5/5 anonim válasza:
Mielőtt elszörnyednél a fenti 150 éven: Nem arról van szó, hogy a liszt 150 éves, ami benne van, hanem folyamatosan etetve van.
Kovászt elég egyszer készíteni egy életben, ha vigyázol rá.
Amikor kiveszel belőle, pótolod is, eteted. Hűtőben simán tarthatod, de ha csak nagyon ritkán van rá szükséged, le is fagyaszthatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!