Mit ebédeltek a mai napon?
Figyelt kérdés
Én csontlevest borsostokányt sültkrumplival és rizzsel és desszert somlói galuska:)2010. máj. 16. 09:58
1/19 anonim válasza:
Én paradicsomlevest fasírtot és valami krumpliféleséget.Amikor kimentem a konyhába,még nem derült ki számomra egyértelműen,hogy mi lesz a megpucolt krumpliból.De miért kell ezt mindennap megkérdezni?
2/19 anonim válasza:
Én is csontlevest főzök sok új répával. :)
A főétel Kentucky fűszerben pácolt csípős csirkeszárnyak ropogósra sütve, sajttal és baconnel töltött rántott pulykamell lesz sült krumplival és gombás rizzsel. Desszert lehet, hogy nem fér bele, igazából ötletem sincs.
5/19 anonim válasza:
karalábé leves és tejfölös csirke
6/19 anonim válasza:
- Zöldségleves grízgaluskával
- Sült sertés comb, lapocka rizibizivel
+ még maradt tegnapról marhapörkölt és egy kevés epres, krémes süti
7/19 anonim válasza:
Frankfurti levest és almás tésztát:)
9/19 anonim válasza:
Húsleves lesz, mert a kislányom beteg, így kell neki a folyadék, sült oldalas, spenóttal!
10/19 anonim válasza:
már ebédeltünk, májgombócleves volt és bundás csirkemell tarhonyával :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!