Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a pontos megnevezése a...

Mi a pontos megnevezése a "nagy tányéron kicsi semmi" ételeknek?

Figyelt kérdés

[link]


Az ilyeneknek. Ha hasonló képeket, recepteket szeretnék találni, mit írjak be google-ba? (magyar, angol mindegy)


2017. máj. 7. 11:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Fine dining, gourmet.
2017. máj. 7. 11:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. máj. 7. 11:47
 3/5 anonim ***** válasza:
54%
Mondjuk nem tudom, hogy a linkelt képen levő tányérokon miért lenne kevés a kaja. Nyilván nem a magyar szalmonellacsárdás lelóg a kirántotthús a tányérról adag, de ezek teljesen normális főételek.
2017. máj. 7. 13:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
21%

3.


Normális főétel. Három szál spárga némi hajszálvékony sonkaszelettel.

2017. máj. 7. 15:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
4. Az ilyen éttermekben egy 5-12 fogásos menüsort kell végigenni, ha minden fogás csak 150 gramm, akkor is jóllakik egy normál ember bőven...
2017. máj. 7. 18:17
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!