Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fagyi receptek fagylaltgép...

Fagyi receptek fagylaltgép nélkül?

Figyelt kérdés
csokoládé és citromfagylalt érdekelne.Esetleg vanilia
2010. máj. 15. 13:18
 1/5 anonim válasza:
48%
csoki/vanília pudingot főzöl megvárod amíg kihűl és lefagyasztod
2010. máj. 15. 13:26
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem ez az oldal szimpibb!:)Lehet ki is próbálom valamelyik nap!

[link]

2010. máj. 15. 14:07
 3/5 anonim válasza:
100%
Fagyasztott gyümölcsöt kiveszed a hűtőből, berakod a mixerbe, öntesz rá egy kis tejet meg cukrot teszel bele. Turmixolod 1 ideig, majd megint tej, megint cukor, megint turmix, amíg nem lesz belőle fagyi.
2010. máj. 17. 19:34
 4/5 anonim ***** válasza:
53%

Én jégkrémet szoktam, ha az is jó.

Joghurt + cukor/méz + tej/víz + cirtom leve (egyéb gyüm.) - műanyag dobozkába, bele pálcika, és irány a fagyasztó.

Vaniliás esetében vagy édesfehér joghurtot vagy sima tejszínt használok, hozzá van.cukor vagy van.aroma, esetleg igazi vanilia

Csokis esetében tejszín + tej/víz + csokidarabok és kakópor

Ennyi!

2010. máj. 18. 11:26
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Vaníliapudingot hagyj kihűlni, tedd a fagyasztóba, fél óránként verd fel konyhai robotgéppel, adj hozzá tejszínt. Azért kell gyakran felverni, hogy ne legyenek nagy jégkristályok benne. A tejszínt azért kell később hozzáadni, mert a zsíros tejterméket vajjá köpülöd a sok veréssel. Ha a puding felületét letakarod alufóliával amíg hűl, akkor nem bőrösödik.
2010. máj. 18. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!