Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit főzzek különleges alakomra?

Mit főzzek különleges alakomra?

Figyelt kérdés
Egy fontos Családi ebédünk lesz, amikorra egy igazán különleges, nem hagyományos, (pl. Húsleves, rázott hús stb.) megszokott 3 fogásos (elő ételt, fő ételt és desszertet) menüt szeretnék össze állítani. Kérlek segítsetek, akár csak részleteiben is örülnék az ötleteteknek!

2017. ápr. 28. 19:59
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom, hogy tudok jól főzni. Ha meg recept van, akkor bármit. A mamától nem szeretnék ötletet kérni, elvégre vendégségbe jön, ünnepelni. Itt most én akarok, sőtt nekem kellene össze állítani a menüt.
2017. ápr. 29. 09:56
 12/14 anonim ***** válasza:
31%

Akkor ahogy gyanítottam, (valahogy ráéreztem) hogy nem igazán a kerti-parti-grillezős korosztály.

Nézd át alaposan a főtt ételhez berakott 8 féle tepsis receptet.

Személy szerint meglehet, hogy bedugnék a sütőbe 1 tepsi csirkét (pl. gombás, tejszínes) és a töltött karajt 2-3 féle töltelékkel, hogy legyen választék...

Ha így teszel, akkor már igazán nem lehet senkinek sem egy rossz szava sem...

Majd azért írd meg, hogy mit is készítettél, és mennyire tetszett az ősöknek! :))

2017. ápr. 29. 10:07
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én a 9-es válaszát egyáltalán nem pontoznám le, mert pontosan ez a baj, amit ő is taglalt!

Egyrészt ott van a google, senki sem használja! Pedig a lehetőség adott, és mindenki ismeri. Olyan ez, amikor ott van az ősember kezében a tűzhöz minden lehetőség, csak lusta hozzá és nem is képes használni!

És igen: még az is a bajom, hogy a kiírások sokszor rengeteg információt mellőznek, ugyanakkor várják a csodát....

2017. ápr. 29. 17:10
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

- húsleves

- sajttal töltött karajszeletek bacon kabátban vajas, friss kakukkfüves krumpliágyban (én holnap ilyet csinálok)

- vaníliás meggyes kevert

Nagymama lehet szakács volt, de viszont, ha finom, nem lesz kifogása :)

2017. máj. 1. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!