Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ez a torta férfi szülinapra...

Ez a torta férfi szülinapra nem túl nőies? Kép lent

Figyelt kérdés
persze csak egyszintes lenne ez a farönk torta vagy max 2, de gombák, virágok, madár, pillangó lenne (60 éves férfinak)
2017. ápr. 19. 09:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon egyéni... Ha szereti az ilyesmit, miért ne? Mondjuk a belinkelt szerintem is túl rózsaszín, én nő vagyok és nekem nem tetszene, de sokféle férfi van :D

A sztereotipizálást hagyjuk. A páromat nem érdekli a foci, de a virágokat szereti s napi 3-4-szer eszik édességet.

A természet nem nőies, de egy csomó nagy rózsaszín virág kevés férfinak jön be. A gomba nekem totál uniszex. A pillangó szerintem kevésd 60 éves férfi esetén bejövős, nekem az extrém feminin, kislányként se bírtam volna, de nem voltam lányos, az igaz. Élőben valahogy más, mint tortán. Amúgysem szeretem a túlcsicsázást.

Nem tudhatjuk, mit szeret, ez van. Vagy ismered és tudod, hogy bírja az ilyet, vagy legyen pár gomba meg ilyesmi, a biztonság kedvéért.

A torta OK, a férfiak is szeretik a tortát, csak épp nem mindenki s nem mindenfélét.

2017. ápr. 19. 14:26
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
képen lévö torta nagyon nőies ,ha fatörzs torta akkor gomba,toboz,moha ,és ha szereti a nővényeket akkor kedvenc virágját ted rá,ilyen tortát akkor csinálj ,ha jol ismered az illetőt.
2017. ápr. 19. 15:05
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
#19 kézzel csinálni egy ilyen tortát teljesen öncélú, hacsak nem egyezik a megajándékozott ízlésével, akkor nyilván nem fogja kiröhögni. Viszont ha nem, akkor a torta inkább a készítőjéről szól és nem az ünnepeltről, ami elég szánalmas.
2017. ápr. 19. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!