Ez a torta férfi szülinapra nem túl nőies? Kép lent
Az ötlet nagyon jó, csak a belinkelt torta nem.
Nézz körül neten és van egy csomó fatörzs torta, amik egyáltalán nem nőiesek. Bármivel lehet díszíteni, nem muszáj pillangókkal, meg rózsaszín díszekkel.
Itt van pár, ami teljesen passzolhat egy idősebb férfihoz is.
Virágos, de nem nem nőies színekben:
Faleveleket is lehetne virágok helyett:
Sok mindent lehetne rátenni a virágon és pillangón kívül is: bogyók, termések, gombák.
Igen minden férfi imádja a focit és van otthon boroshordója, persze.....
Amùgy a linkelt torta nem is szülinapi és nem csak az, hogy nőies de szerintem túl cicomázott is. Szerintem nem csak egy 60 éves férfinakde még egy 60 éves nőnek is túlzás. Csinálj sokkal egyszerűbbet.
Azért van sok férfi, akkor nem akkora bunkó, hogy kiröhögjön valakit, aki tortát készít neki a saját kezével.
Szerintem meg a nők többsége. Én nő vagyok, és utálom az édességet, ellenben az általam ismert férfiak nagy része cukorral issza a kávét, eszik édességet, fagyit, péksüteményt stb.
De, szerintem is nőies.
És fontos kérdés, hogy az ünnepelt szereti-e a tortát, úgy egyáltalán az édességet.
Az én férjem abszolút nem eszik édességet, így szülinapjára mindig hústortát sütik, és imádja. A barátai is sokkal többre értékelik. Ugyanúgy fel lehet ünnepélyesen díszíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!