Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ez a torta férfi szülinapra...

Ez a torta férfi szülinapra nem túl nőies? Kép lent

Figyelt kérdés
persze csak egyszintes lenne ez a farönk torta vagy max 2, de gombák, virágok, madár, pillangó lenne (60 éves férfinak)
2017. ápr. 19. 09:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Focisat meg boroshordósat .... facepalm.
2017. ápr. 19. 10:16
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Az ötlet nagyon jó, csak a belinkelt torta nem.

Nézz körül neten és van egy csomó fatörzs torta, amik egyáltalán nem nőiesek. Bármivel lehet díszíteni, nem muszáj pillangókkal, meg rózsaszín díszekkel.

Itt van pár, ami teljesen passzolhat egy idősebb férfihoz is.

Virágos, de nem nem nőies színekben:

[link]

Faleveleket is lehetne virágok helyett:

[link]

Sok mindent lehetne rátenni a virágon és pillangón kívül is: bogyók, termések, gombák.

2017. ápr. 19. 10:22
 13/23 anonim ***** válasza:
49%
Hát elég b#zis.
2017. ápr. 19. 10:44
 14/23 anonim válasza:
92%

Igen minden férfi imádja a focit és van otthon boroshordója, persze.....

Amùgy a linkelt torta nem is szülinapi és nem csak az, hogy nőies de szerintem túl cicomázott is. Szerintem nem csak egy 60 éves férfinakde még egy 60 éves nőnek is túlzás. Csinálj sokkal egyszerűbbet.

2017. ápr. 19. 11:02
 15/23 anonim ***** válasza:
88%
Leszavazhattok, de nagyon röhögnék, ha ilyen rózsaszín virágos emeletes tortával találnának meg születésnapomon :)
2017. ápr. 19. 11:18
 16/23 anonim ***** válasza:
63%
Egyáltalán, nem értem miért nem jó egy sima torta.
2017. ápr. 19. 11:18
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
A gomba,moha,toboz jo otletek.De rakhatnal leveleket is vagy egy kis baltat,az ferfias lenne.De,ha olyannak lesz aki szeret a kertbe a viragokkal foglalkozni,akkor szerintem viragokkal is jo lesz.
2017. ápr. 19. 12:57
 18/23 anonim ***** válasza:
80%
A férfiak többsége többre értékelne egy tál finom pogácsát!
2017. ápr. 19. 13:02
 19/23 anonim ***** válasza:
37%

Azért van sok férfi, akkor nem akkora bunkó, hogy kiröhögjön valakit, aki tortát készít neki a saját kezével.

Szerintem meg a nők többsége. Én nő vagyok, és utálom az édességet, ellenben az általam ismert férfiak nagy része cukorral issza a kávét, eszik édességet, fagyit, péksüteményt stb.

2017. ápr. 19. 13:13
 20/23 anonim ***** válasza:
51%

De, szerintem is nőies.

És fontos kérdés, hogy az ünnepelt szereti-e a tortát, úgy egyáltalán az édességet.

Az én férjem abszolút nem eszik édességet, így szülinapjára mindig hústortát sütik, és imádja. A barátai is sokkal többre értékelik. Ugyanúgy fel lehet ünnepélyesen díszíteni.

2017. ápr. 19. 14:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!