A sütemény tésztájába (piskóta) aromát teszek, pl: Thymos, maxaroma, szilas, akkor meg marad a süteményben az aroma íze, vagy a magas hő /200 fok/ miatt elillan?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 7. 04:14
1/1 anonim válasza:
Nem illan el, az íz benne marad a tésztában. Piskótaszerű muffinba használok mindig rumaromát, és rendesen kiérezni az ízét.
Ha nem aromát, hanem alkoholt(rum, vörösbor pl ) használunk sütéshez-főzéshez, akkor csak az alkohol illan el, az íz benne marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!